Originele Kanjers®

Originele stroopwafels

Kanjers zijn de krankzinnig lekkere stroopwafels waar heel Nederland al sinds 1995 van smult. Niet zo gek want ze worden gemaakt volgens authentiek recept met onder meer bourbon vanille en kaneel. Kanjers zitten per 10 in een zak of per 8 in een pak. In een pak zijn Kanjers per twee verpakt en daardoor ideaal om samen te delen, voor onderweg of bij het sporten. Maar we hebben veel meer Kanjers varianten.

Chocolade Kanjers®

Melk- en witte chocolade caramelwafels

Chocolade Kanjers zijn de waanzinnig lekkere chocolade caramelwafels met een dikke laag Belgische chocolade, verkrijgbaar in melk- en witte chocolade. Ze zijn per stuk verpakt maar het is best knap als je er maar één eet. Chocolade Kanjers zijn door de individuele verpakking ideaal voor onderweg of bij het sporten. Ze zitten met z’n vieren in een pak.

Haagse Hopjes

Originele Kanjers® met Haagse Hopjes smaak

We hebben een nieuwe Kanjers stroopwafel, in de klassieke Hollandse smaak van Haagse Hopjes! Wie kent niet het heerlijke donkerbruine snoepje met een lichte koffie- en karamel smaak. Kanjers Stroopwafels met Haagse hopjes smaak is verkrijgbaar in een zakje van 10 stuks.

Koek Kanjers®

Stroopkoeken

Koek Kanjers zijn dé stroopkoeken waar heel Nederland stapelgek op is! Deze Kanjers stroopkoek is heerlijk bij je kopje koffie. Of je kopje thee. Of je glas limonade. Of….ja zo kunnen we nog wel even doorgaan. Kanjers stroopkoeken zijn eigenlijk overal lekker bij. Niet zo gek want ze zijn gemaakt met echte roomboter en heerlijke stroop. Koek Kanjers zijn verkrijgbaar per 8 in een zak.

Mini Kanjers®

Chocolade karamel koekjes

Mini Kanjers: heerlijke chocolade karamel koekjes. Perfect voor bij de koffie of thee. En met z’n bescheiden formaat ook lekker voor tussendoor. Klein maar toch heel groot in zijn smaak. Dit koekje heeft een unieke combinatie van echte Belgische chocolade, karamel en koek. Deze dikke laag echte Belgische chocolade is naast lekker ook verantwoord en dus UTZ gecertificeerd. Mini Kanjers zijn verkrijgbaar met melk, pure en witte chocolade.